Ingredience

  • 800 g vepřové pečeně bez kosti vcelku
  • 150 g brusinkového džemu
  • 50 g cukru
  • šťáva z půlky citrónu
  • olej
  • máslo
  • sůl&pepř

  • Vykostěnou vepřovou pečeni omyjeme pod tekoucí vodou a necháme při pokojové teplotě aspon trochu oschnout. Pak ji osolíme a opepříme.
  • Maso opečeme na oleji na pánvi ze všech strans a přeložíme do pekáčku
  • Maso v pekáčku posypeme tymiánem, podlijeme horkou vodou a zakryté pečeme skoro do měkka. Podle potřeby podléváme.
  • Zatímco se nám peče maso, uděláme si ty brusinky…
  • Rozehřejeme cukr s kouskem másla, brusinkovým džemem a šťávou z půlky citrónu do hustší tekutiny. Pozor ale, aby se nám to nepřichytilo. Tohle celé nalijeme přes pečeni a odkryté dopečeme do měkka.
  • Podáváme s brambory.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *