na 4 porce

  • 600 g filé z tresky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 150 g černých oliv
  • 400 g rajčat
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička petrželky
  • sůl
  • pepř
  • 100 ml suchého bílého vína

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a nasekáme na tenké plátky. Olivy slijeme a pokrájíme. Filé z trsky omyjeme, osušíme a naporcujeme. Rajčata pečlivě omyjeme, necháme krátce spařit horkou vodou a odstraníme slupku. Rajčata promícháme s cibulí a česnekem a pokapeme olivovým olejem. Petrželku omyjeme, necháme okapat, osušíme, nasekáme nadrobno.

Přidáme ji k rajčatům a celou směs osolíme a opepříme. Přidáme olivy. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Filé poklademe do vymaštěné zapékací formy a potřeme směsí. Vše přelijeme 100 ml bílého vína a zapékáme asi 20 minut.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *