Suroviny

  • 4 plátky masa z divočáka (kýta)
  • sůl&pepř
  • 1 lžíce oleje
  • máslo
  • 40 ml jalovcové (popřípadě jiné) pálenky
  • 5 bobulí jalovce
  • 1 nadrobno nakrájená cibule
  • 150g višní
  • 250 g zakysané smetany
  • 1 lžíce hladké mouky

Na pánvi rozehřejeme lžíci másla, do nějž nasypeme rozdrcený jalovec a cibuli. Přidáme vypeckované višně a vše podusíme. Zaprášíme lžící hladké mouky a zjemníme smetanou. Plátky necháme v omáčce prohřát a podáváme s pečivem, nebo růžně připravenými brambory.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *