Ingredience

  • 800 g vepřové pečeně bez kosti vcelku
  • 150 g brusinkového džemu
  • 50 g cukru
  • šťáva z půlky citrónu
  • olej
  • máslo
  • sůl&pepř

  • Vykostěnou vepřovou pečeni omyjeme pod tekoucí vodou a necháme při pokojové teplotě aspon trochu oschnout. Pak ji osolíme a opepříme.
  • Maso opečeme na oleji na pánvi ze všech strans a přeložíme do pekáčku
  • Maso v pekáčku posypeme tymiánem, podlijeme horkou vodou a zakryté pečeme skoro do měkka. Podle potřeby podléváme.
  • Zatímco se nám peče maso, uděláme si ty brusinky…
  • Rozehřejeme cukr s kouskem másla, brusinkovým džemem a šťávou z půlky citrónu do hustší tekutiny. Pozor ale, aby se nám to nepřichytilo. Tohle celé nalijeme přes pečeni a odkryté dopečeme do měkka.
  • Podáváme s brambory.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg this

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *