Potřebujete recept na jednoduchou buchtu, se kterou nestrávíte tři hodiny v kuchyni? Pak je tahle bábovka ideální volba.

Ingredience:

  • 1 hrnek cukru
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 smetana na šlehání
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • na náplň:
  • dva tvarohy
  • moučkový cukr (množství dle vaší chuti)
  • trochu rumu

Všechno smíchejte ve velké míse, vylijte na vymazaný plech a pečte na 200 stupňů asi deset, patnáct minut. Pokud nemáte smetanu na šlehání, můžete místo ní použít mléko, nebo ještě jednodušší varianta, půl hrnku vody a půl hrnku oleje. Na buchtu můžete nasypat ovoce (téměř jakékoli) a drobenku.

Po upečení můžete připravit krém, třeba z dvou tvarohů, cukru a trochy rumu. Nebo můžete na buchtu nalít želatinu. (Stačí půl litru šťávy z kompotu a jeden vanilkový puding.)

Šlehačková bábovka je univerzální a jednoduchá. Klidně do ní přidejte kakao nebo skořici, fantazii se meze nekladou. Zkuste třeba do těsta dát kousky čokolády nebo rovnou trochu nutelly. Vaše buchta bude mít neodolatelnou chuť. A přitom je to snadné 🙂



Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *