Ingredience:

  • 500g vepřové plece
  • 200 ml světlého piva
  • sádlo
  • hladká mouka
  • krajíc tvrdého chleba
  • česnek
  • sůl
  • paprika
  • pepř
Postup:

Vepřové maso nakrájejte na kostky, ve velkém kastrolu rozpalte sádlo a maso lehce osmahněte. Přilijte trochu piva a duste pod pokličkou doměkka. Až bude maso hotové, vyndejte ho do misky, šťávu nechte vysmahnout a zaprašte moukou. Potom přilejte zbytek piva a vodu.

Krajíc chleba nastrouhejte (nebo nakrájejte na malé kousky) a přidejte do omáčky. Maso dejte do kastrolu a chvíli povařte, přidejte česnek a koření.

Proč právě pivní guláš? Má nezaměnitelnou chuť, o kterou se postará pivo a starý chléb. O česneku se říká, že zahání „devatero nemocí“. A je to pravda, stimuluje imunitu a je prevencí proti spoustě nemocí. Česnek působí dezinfekčně a zabíjí bakterie. Je účinný na kardiovaskulární onemocnění. Funguje taky proti plísňovým infekcím.



Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *