V míse smícháme sójovou omáčku s medem, prolisovaným česnekem, chilli kořením a solí. Do připravené marinády vložíme křidélka, důkladně promícháme a necháme marinovat (nejlépe přes noc). Marinovaná křidélka ugrilujeme do měkka, během pečení je potíráme zbylou marinádou (kůže by měla být křupavá, karamelově hnědá).

Podáváme s dipem z majonézy, rozmačkaného manga, limetkové šťávy, šťávy ze zázvoru (asi 3 cm zázvoru oloupeme, nastrouháme na jemno a rukou vymačkáme) a nasekaného koriandru.

Ingredience

  • 8 lžic sójové omáčky (tmavé)
  • 3 lžíce medu
  • 4 stroužky česneku
  • špetka chilli koření
  • sůl
  • 1 kg kuřecích křidélek

Dip

  • 4 lžíce Majonézy Hellmann´s
  • 2 lžíce zralého manga
  • 1 lžíce šťávy z limetky
  • 1 lžička šťávy ze zázvoru
  • snítka koriandru (nemusí být)


Ať si pochutná i někdo další...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg this


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg this

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *