Umytou čočku namočíme na několik hodin do studené vody, potom uvaříme doměkka. Po uvaření osolíme a po několika minutách scedíme. Po vychladnutí přidáme na kostky pokrájenou sterilovanou zeleninu, papriku, okurky a vejce. Připravenou směs zalijeme majonézou, přidáme worcestrovou omáčku, zlehka promícháme a dochutíme.

Salát podáváme vychlazený. Čočkové saláty můžeme připravovat stejně jako fazolové saláty.

Složení

300 g uvařené čočky (130 – 140 g suché), 250 g majonézy, 100 g sterilované zeleninové směsi,
100 g sterilované papriky, 100 g kyselých okurek, 4 natvrdo uvařená vejce, 1 lžička worcestrové omáčky,
špetku mletého černého pepře, sůl, cukr, ocet


Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Digg this
Digg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *