Umytou čočku namočíme na několik hodin do studené vody, potom uvaříme doměkka. Po uvaření osolíme a po několika minutách scedíme. Po vychladnutí přidáme na kostky pokrájenou sterilovanou zeleninu, papriku, okurky a vejce. Připravenou směs zalijeme majonézou, přidáme worcestrovou omáčku, zlehka promícháme a dochutíme.

Salát podáváme vychlazený. Čočkové saláty můžeme připravovat stejně jako fazolové saláty.

Složení

300 g uvařené čočky (130 – 140 g suché), 250 g majonézy, 100 g sterilované zeleninové směsi,
100 g sterilované papriky, 100 g kyselých okurek, 4 natvrdo uvařená vejce, 1 lžička worcestrové omáčky,
špetku mletého černého pepře, sůl, cukr, ocet


Ať si pochutná i někdo další...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg this


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Ať si pochutná i někdo další...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg this

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *